Pokemon

De kendte figurer som bamser

De kendte figurer som bamser

Den store jagter Pokemon og leger med kort og bolde, men den lille er lidt for lille til den slags. Samtidig så er alt det, som storebror gør, det sjoveste og det bedste i hele verden, så jeg skulle finde noget fra Pokemons store univers, der ville fungere for en lille størrelse.

En bamse var lige sagen

Så vidt jeg ved på den lille, så er alle Pokemon seje Pokemon, og den store samtykker og siger, at Pokemon legetøj er det bedste legetøj, der findes. Hos farmorsoutlet fandt jeg så løsningen. En Pokemonbamse. Det vil sige, der var rigtig mange forskellige at vælge imellem, men jeg valgte en, der ville vække jubel hos den lille. Det er tydeligt en fantasifuld Pokemon, den har spændende farver og en imponerende hale.

Jeg bestilte den med det samme, og der gik ikke lang tid, før den blev leveret hjemme hos os. Det var virkelig dejligt med så kort levering, for den store savnede tydeligt at kunne have bare noget for sig selv.

Den kommer med alle steder

Pokemonbamsen er umiddelbart det bedste, der nogensinde er sket for den lille. Den kommer med alle steder, om det så er i seng om aftenen, eller om det er på besøg. Jeg har ikke fortrudt det køb på nogen måde, og jeg har heller ikke fortrudt at bruge farmorsoutlet, der havde det mest imponerende udvalg af Pokemon, du kan forestille dig.

Det er samtidig en side, der har så mange gode ting til børn i alle aldre, at det næsten tog pusten fra mig. De har også gode priser på det hele, så det er svært ikke at købe lidt ekstra til børnene, når det nu er så billigt. Det er i hvert fald en side, hvor jeg uden problemer kan sikre både julegaverne og dem til fødselsdage, lige meget hvad de ønsker sig.