grøn te

Den grønne te er bare bedre

Den grønne te er bare bedre

Der er helt sikkert mange, der vil fortælle dig, at grøn te har et hav af sundhedsmæssige fordele. Problemet er, at der ikke er forsket tilstrækkeligt i det, så det er og bliver påstande. Hvis du tror på det, eller du føler, det gør noget for dig, så skal du endelig drikke det af den grund. Personligt drikker jeg det, fordi det smager mere end bare godt, og fordi det har en smuk farve og duften er herlig.

En kop te gør godt

Hvis det er koldt og blæser, som jo er ret standard her i landet, eller om det er forår på altanen, så kan jeg altid drikke en kop grøn te. Den skal selvfølgelig laves ved en lavere temperatur end den sorte for at få den nødvendige smag, der desuden er meget mere mild. Men det er det friske og det grønne, der gør det for mig. Selvom den er mere mild, så er der rigtig meget smag og fylde i en grøn te – hvis du vælger en rigtig god en naturligvis.

Den slags finder jeg på nettet hos en rigtig tehandel. Det bedste udvalg har de hos https://chinateahouse.eu/groen-te-hvid-te-80/, hvor jeg altid handler. Kvaliteten er fantastisk og udvalget enormt. Lige noget for en tedrikker som mig.

De elsker te

Her er nemlig en specialforretning, som virkelig elsker te. Det ses ved kvaliteten af den slags te, de fører, sammen med det store udvalg. Det er den slags, der gør, at jeg hele tiden vender tilbage som kunde.

At de samtidig har gode priser sammen med deres kvalitet og hurtige forsendelse, det gør bare oplevelsen så meget bedre for mig. På ingen tid har jeg en ny portion te, og om jeg prøver noget nyt eller en klassiker, jeg kender, så skal der sættes vand over med det samme, så jeg kan smage.