catering københavn

Den store familiefest

Den store familiefest

Vi er en ret stor familie, og en gang om året mødes vi alle sammen og hygger. V kalder det en fætter-kusine fest, men det er for alle medlemmer af den voksende klan. Det er altid den første weekend i marts, så det er bare at sætte kryds i kalenderen hvert år. Det er rigtig hyggeligt,og alle spæder til med maden, så der er til alle og lidt til. I år var det vores gren, der skulle bestille mad til hele banden, så jeg skulle lægge mig i selen.

Det er altid med buffet

Med så mange mennesker er det lettest. Der er også alle aldre, så det er en god måde at sikre at der er til alle ganer, store som små. Derfor bestilte jeg alt muligt godt fra ebuffet.dk. Dem har jeg haft succes med før, og jeg vender gerne tilbage til noget, der virker. Her er der mulighed for forskelligt kød, forskelligt grønt og alt det andet. Der er nemlig til alle, og så smager det fantastisk godt, det de serverer. De har fokus på maden og smagen, og så kommer de til tiden. Noget alle sultne maver sætter pris på.

Igen den bedste oplevelse

Som tidligere så leverede de den perfekte middag til os alle. Mørt og velsmagende kød, rigtig lækkert tilbehør og rigeligt af alt. Der var fuld tilfredshed med maden. Derfor afslørede jeg hurtigt, hvor den kom fra, for ellers hænger jeg vist på bestillingen hvert eneste år.

Og ellers havde vi en rigtig dejlig dag og aften sammen. Lige som vi altid ønsker, at den skal være. Så der var kun glade lovord tilovers fra hele den store klan, der igen havde en rigtig dejlig lørdag i marts ned hinanden, denne gang med helt fantastisk god mad, som vi kommer til at bestille fra igen.