piet hein

Der skal flag på bordet

Der skal flag på bordet

Når der er en fødselsdag eller noget andet, der skal feres, så hænger det sammen med Dannebrog. De større begivenheder giver Dannebrog på alle offentlige bygninger og på busserne, og jeg synes det er både fantastisk og smukt. Flaget ser godt ud mod den blå himmel, der findes her i landet, og samtidig er det tilsvarende smukt bare på et dækket bord – lige der, hvor fødselaren skal sidde. Mine forældre havde et med en flagstang i træ, der altid kom frem, og jeg vil have det samme til min familie. Fødselsdage er noget særligt, om du er barn eller voksen.

Et smukt flag til mit bord

Jeg har altid været glad for rene linjer og enkelt design. Det giver en renhed i designet, som jeg er rigtig glad for, og derfor er der ingen tvivl om, at det er et Piet Hein flag, der skal pryde mit bord. Jeg har fundet det i den helt rigtige størrelse på https://www.fangels.dk/maerker/piet-hein.html, der også har en stor udgave, som jeg gerne vil have, når jeg en dag bor i et hus, hvor det kan stå udenfor. På den måde er jeg ekstra heldig, for så kommer jeg til at have to flag og ikke bare et. Dobbelt op på fejring, hygge og fest i min optik.

Der, hvor jeg har bestilt flaget, er mere end bare det. Det er lidt af det hele af de smukke og lækre ting til hjemmet, og det er smukke smykker. Så jeg kan sagtens se mig selv købe mangt og meget derinde. Både til mig selv, men med så hurtig levering og godt udvalg, så bliver det nemt at finde rigtig mange gaver også. Det gælder jo om at gøre det nemt for sig selv. Og for modtageren, for det er også nemt at få byttet, hvis det er nødvendigt.