bryllup i århus

Et uforglemmeligt bryllup i Århus

Et uforglemmeligt bryllup i Århus

Omsider fik min mand og jeg for 14 dage siden hinanden. Efter i alt syv års parforhold kan vi nu erstatte titlerne som kærester med mand og kone. Inden vi dog officielt kunne tage afsted på bryllupsrejse som ægtefolk, ventede dog lige et bryllup, hvor familie og venner sammen med os kunne fejre kærligheden. Det blev en helt uforglemmelig dag i Århus, hvor alt forløb, som vi havde håbet, men ikke turde at drømme om. 

Det bedste øjeblik i mit liv

Jeg har altid haft prinsessedrømme om, hvordan mit bryllup skulle være. Ja, med en stor hvid kjole, slør, på en stor herregård, i en hestekaret fra kirken og selvfølgelig med mange brudepiger. En ting er dog drømme. Noget helt andet er virkeligheden. Og dagen, hvor jeg endelig kunne sige ja, var på alle måder perfekt og mere, end jeg nogensinde havde forestillet mig, det kunne være. Ja, det var faktisk det bedste øjeblik, eller snarere dag, i mit liv, og da jeg så lokalerne, var jeg rørt til tårer.

Vi havde lejet Turbinehallen, der dannede den perfekte ramme for fejringen af vores kærlighed til hinanden i godt selskab med venner og familie. Der var pyntet flot op, og maden var helt fantastisk. Vi fik rigtig mange positive kommentarer omkring hele arrangementet, og det bedste af det hele var sågar, at prisen ikke var så høj, at vi skulle smadre sparegrisen og tage hul på vores opsparing, som vi har øremærket til villa og Volvo. 

Hvis du er på udkig efter lokaler til at holde bryllup i Århus, har Tubinehallen mine varme anbefalinger. Her er alt, som det skal være, og personalet er lydhøre ift. specifikke ønsker og behov. Se evt. mere på deres hjemmeside, hvor du kan se priser, løsninger og anden information, du skal bruge, hvis du planlægger et bryllup.