Ikke kategoriseret

Forkæl de ansatte med en god frugtordning

Forkæl de ansatte med en god frugtordning

Der er mange forskellige måder at holde sine ansatte tilfredse og sunde på. Nogle virksomheder har stor fokus på forholdene mellem medarbejderne, andre har stor fokus på, at de ansatte ikke blot skal sidde stille hele dagen, men at bevægelse fremmer både koncentration og præstation. På den anden side har mange også fokus på, at der opstår en bedre arbejdsmoral, når der er styr på alle de små ting. Det kunne eksempelvis være en superlækker frokostordning – eller måske en frisk frugtordning.

 

Og netop frugtordningen er essentiel, hvis der skal være fokus på de små ting i virksomheder. Det kan eksempelvis være med til at erstatte diverse kageordninger og andre former for snacks, som i virkeligheden sløver medarbejderne og deres præstationsevner. Derfor er det netop oplagt med frugt – frem for kage – også selvom nogle medarbejdere vil blive træt af det på den korte bane.

 

Frugtordningen skal være frisk og nem

I forbindelse med at virksomheder rundt omkring oplever større og større fokus på produktivitet og effektivitet, så vendes fokus også på medarbejderne, og hvordan disse kan holdes bedst muligt i gang. Og det er ikke med kage. Tværtimod, så er det med frisk frugt, hver dag, som er en langt bedre løsning. Men hvad kan man forvente af en frugtordning til virksomheden?

 

Først og fremmest bør du kunne forvente, at levering, kvalitet af frugt samt de valgte frugter bliver leveret, når man har bestilt dem, som man har bestilt dem og i en kvalitet, hvor man ikke bliver nødt til at smide noget af det ud. Er du interesseret i at finde flere oplysninger og mere information omkring netop frugtlevering til din virksomhed, så besøg denne blog om levering af frugt, hvor du kan blive meget klogere på, hvorfor en ordning med frugtlevering er uundværlig for din virksomhed, når først det er blevet etableret.

 

Men kort sagt bør du sigte efter en leverandør af frugt, som leverer netop frisk frugt på en nem måde. Med nemt menes der, at det skal være nemt at vælge antal stykker, hvilke stykker, samt hvor ofte og hvornår det skal leveres. Dermed bør du finde en leverandør, som er i stand til at komplimentere din virksomhed – på den måde bliver kage heller ikke foretrukket, fordi man altid ved, hvor man finder bageren og hans rundstykker henne hver fredag. Så forvent det bedste af en frugtordning – og forvent i virkeligheden, at både effektivitet, produktivitet og koncentration bliver skruet i vejret som følge af ordningen.