videoovervågning

Gør det nemt for mig selv

Gør det nemt for mig selv
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Åbenbart er Danmark et af de lande i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud. En kedelig statistik, men det skyldes sikkert, at langt de fleste mennesker her i landet har mange ting med værdi i deres hjem. Vi har gode, nye fjernsyn, vi har tablets og telefoner, vi har designermøbler- og lamper, og vi har smykker. Alt sammen noget, der vækker indbrudstyvenes interesse, både dem fra landet, og dem, der kommer udefra.

Gør det svært for dem

At gøre det let for mig er det samme som at gøre det svært for dem. Jeg har sikret med låse, men det er ikke helt nok. Jeg antager, man kan komme ind, hvis man virkelig gerne vil. Knuste ruder og ødelagte døre er intet problem, og selvom det er et villakvarter, så er det ikke sikkert, der er nogen, der hører noget. Jeg har brug for ekstra øjne, der kan se i stedet. Jeg har brug for videoovervågning.

Men jeg var lidt chokeret over, hvor dyrt den slags er at få sat op. De skulle spares en del op, før det blev en realitet, og det irriterede mig samtidig lidt, at der skal tjenes så meget på min og andres sikkerhed. Jeg måtte lede efter en anden løsning, der var billigere.

Gør det selv i stedet

Jeg blev derfor ret begejstret, da jeg fandt ud af, at videoovervågning er noget, der kan være billigt. Jeg var lidt skepisk, for jeg var nervøs for, om kvaliteten så ville være derefter, men nej. Samme gode kvalitet på kameraerne, jeg skal bare sætte dem op selv. En udfordring, jeg tog på mig med det samme, for at spare penge. Det må man nemlig godt.

Det gik som en leg med opsætningen, og jeg var ret stolt af mig selv bagefter og tilsvarende tilfreds med resultatet. En krone sparet er en krone tjent, og nu med sikkerheden i top.