Lydbøger

Lydbøger er som godt selskab

Lydbøger er som godt selskab

Min mand har skiftende vagter. Den slags vænner man sig heldigvis nemt til, og man finder på noget at bruge sin egen tid på. For mig er det blandt andet litteratur. Ud på aftenen, når pligterne er overstået, så kan jeg læse og slappe af med det. Der er bøger nok, men jeg syntes, de fyldte for meget, også selvom jeg løbende har skilt mig af med dem, jeg ikke læser længere. Derfor hører jeg bøger nu.

Det er en gæst, der læser højt for mig

Jeg hører historier. Jeg har nemlig fået et abonnement på lydbøger, som jeg er vild med. For mig er det som husgæster, der kommer med det eneste formål at læse højt for mig. For at underholde mig. For at glæde mig. Det er så dejligt afslappende, og fordelen er desuden, at nu kan jeg kombinere pligter med underholdning og få læst højt, mens jeg laver alt det kedelige. For mig er det dobbelt op på bog, og så er det dobbelt op på hyggen.

Jeg når endnu mere litteratur på denne måde, for bøger kan høres alle steder, også der, hvor jeg ikke kan læse. Det er en nydelse af de helt store, og jeg er helt opdateret på alle de nyeste udgivelser og på alle genrer oveni.

Dygtige oplæsere

Det gør det bestemt ikke værre, at dem, der læser op, er så dygtige. Det er en nydelse at høre dem, og jeg har flere favoritter blandt dem. Det er en behagelig stemme, der sikrer mig, at jeg når de næste sider, det næse kapitel og den næste bog. Jeg nyder, når det er favoritterne, der læser op. Det kan få mig til at prøve nye genrer og forfattere og derved udvide min horisont.

Der er derfor kun kommet noget godt ud af de lydbøger, jeg nu er tilhænger af.