lund copenhagen

Med en lille blomst på

Med en lille blomst på

Min bedstemor har de smukkeste margueritter som smykker. En stor broche og store øreringe, begge i guld. De er tidstypiske og smukke, men for mig er det hele lidt for stort. Desuden er jeg nok mere til sølv, end jeg er til guld. Derfor er jeg begejstret over alle de spændende nyfortolkninger, der er kommet af det ikoniske, danske smykke.

Alle farver, materialer og faconer

Min favorit er ringen i sølv og hvid, hvor blomsten er lille og diskret. Den er nemlig så fin og enkel, og den passer helt perfekt til mig. Jeg kunne heller ikke så for hverken udvalg eller priser hos https://www.fangels.dk/maerker/lund-copenhagen.html, for fristelsen for den lille ring var for stor.

Det har jeg i øvrigt ikke fortrudt, for den er helt perfekt og ikonisk, den er moderne, og den har ikke glemt, hvor den kommer fra. Det er med til at holde det smykke i live på alle måder, noget det så bestemt fortjener.

En genial hjemmeside med det hele

Desuden er det en hjemmeside, der har det hele og lidt til. Gaver til en selv og til alle andre, og hvor der er mulighed for at bytte landsdækkende. Det giver muligheden for at finde lige det, der ikke er til at skaffe, der hvor du selv bor, og dermed muligheden for at give gaver til alle, der er helt perfekte.

Her en gave til mig selv, men det er helt sikkert en side, jeg vil bruge, når det kommer til gaver til venner og familie også. Det er lidt hyggeligt at kigge på alle de lækre ting, der er samlet et sted. For jeg kan gøre det hjemmefra og sidde og hygge med det, og jeg behøver ikke længere at stresse i jagten efter den perfekte gave, som de aldrig synes at have oppe i mit lokale center.