forsinket fly

Når flyet er forsinket, bliver det hele surt

Når flyet er forsinket, bliver det hele surt

Så skete det igen. Jeg stod i lufthavnen og var nået dertil, hvor flyet burde gå i gang med at blive boardet, men nej, endnu en forsinkelse. Jeg føler mig forfulgt af dem, og så meget synes jeg heller ikke, jeg flyver. Lidt mere end gennemsnittet, for der er mange venner og familie i nabolandene, og det er lettere med en flyver.

Der stod jeg så igen

Men denne gang var jeg noget mere velforberedt. Ikke på ventetiden, men på hvad jeg skulle gøre i det tilfælde, at der var en forsinkelse. Der er nemlig hjælp at hente, for der er mulighed for at få en kompensation i de tilfælde. Og endnu bedre er det, at du kan få hjælp fra et firma til dette, så du ikke selv skal slås med et flyselskab for at få din ret.

Da flyet var forsinket, så gik der ikke lang tid, før jeg fandt den hjemmeside frem, der kulle hjælpe mig med det hele. Et firma, der har specialiseret sig i erstatning ved flyforsinkelse. Jeg vidste, det var dem, det skulle være, efter at have studeret hjemmesider på forhånd, så jeg følte mig meget velforberedt på situationen.

Jeg havde ikke forventet, at det ville være så nemt

Det, jeg ikke var forberedt på, var for det første, at det var ret nemt at søge om gennem firmaet. Få oplysninger, og så er de i gang og har, hvad de skal bruge. Det gik der et par minutter med, ikke mere.

Dernæst var der den hurtige svartid. Jeg hørte fra dem efter mindre end et døgn, hvilket de også sagde på hjemmesiden, men jeg var stadig imponeret over det, må jeg indrømme. Der gik heller ikke mange dage, før jeg fik det endelige svar og dermed kompensationen til udbetaling. Selvom de trækker deres gebyr, så var der en pæn slat, for så meget kræver de ikke for deres arbejde.