Overvågning

Overvågning kan os trygheden tilbage

Overvågning kan os trygheden tilbage

Jeg glemmer aldrig det syn, der mødte mig den eftermiddag, hvor jeg kom hjem fra arbejde, og vi havde haft indbrud. Det hele lå fuldstændig rodet rundt, og det var slet ikke til at genkende det hjem, der stod der, da jeg tog hjemmefra om morgen. Straks begyndte tankerne at flyve. Tænk hvis en af børnene var kommet hjem før mig, og havde åbnet døren til det syn, eller måske endda havde mødt en af tyvene. Ja, jeg turde slet ikke at tænke den tanke til ende. 

Derfor besluttede min mand og jeg også hurtigt, at det her blev vi nød til at gøre noget ved. Vi ville ikke gå og være utrygge, når vi var på arbejde, fordi at vi ville gå og være bange for at der imens var indbrud. Derfor begyndte vi ret hurtigt, at undersøge hvilke muligheder der var. Vi blev enige om at videoovervågning måtte være det rette valg. Grunden til det var at vi havde et vennepar, som netop have fået sat overvågning op, og de var meget glade for det. De har haft indbrud en del gange, og siden de har fået overvågning op, var det stoppet. 

Jeg havde en del bekymringer omkring overvågning, og derfor var det også vigtigt at vi fandt et sted, hvor vi kunne få noget rådgivning. Det fik helt sikkert hos Dkkamera. Vi har været meget glade for det samarbejde, som vi fik hos dem. De var gode til rådgive os, om hvilke kameraer der passede til vores behov. Derudover gav de os en rigtig godt tilbud, hvor vi sparede mange penge. 

Det var nemt at sætte overvågningen op. Min mand klarede det på en eftermiddag, og det var hurtigt at installere. I dag er vi meget glade for, at vi valgte at få overvågning op. Det har helt klart give os noget tryghed tilbage.