billede på lærred

Skab dybde med billeder

Skab dybde med billeder

Vægge skal ikke være nøgne. Nogle hænger kunst op. De fleste hylder. Men billeder fylder også rigtig meget. Billeder af familie er nok en favorit, der findes alle steder, og jeg er bestemt ingen undtagelse. Der skal bare være noget særligt over dem. Det er ikke nok at få dem i en ramme,for jeg vil gerne have en løsning, der giver mere liv og dybde, og som fremhæver det smukke i billedet. Det skal ikke bare hænge der, det skal være et kunstværk i sig selv. For mig er det i form af billede på lærred. Det er den smukkeste måde at pryde en væg på med sine børn.

De bedste minder

Det er billeder fra de var helt små til nu, hvor de er blevet større. De allerbedste har jeg fået på lærreder, og det gør noget ved de billeder. De var gode i forvejen, og nu er de blevet endnu bedre og endnu smukkere. Børnene er kommet i fokus, og alle bilederne har fået den samme baggrundsfarve, så der samtidig er et tema i dem alle sammen.

Noget, der ikke var et problem at få lavet. Jeg har faktisk været så imponeret over deres indsats og det arbejde, de har leveret. Det er smukt og vellavet, og det pynter alle steder herhjemme. Jeg kan kun anbefale dem til alle, der gerne vil forkæle deres billeder og giv dem ekstra stil. Om det så er billeder af din familie eller noget helt andet.

God service

Deres service matcher desuden deres produkter. Jeg fik god hjælp til valg af størrelser og billeder, og det har givet det perfekte resultat. Det er noget, jeg glæder mig over, for det er mig, der kan nyde det færdige resultat hver eneste dag. Det er også det, der giver mig store smil på læberne.