KREA

Solidt legetøj til de små

Solidt legetøj til de små

Legetøj til de mindste skal aktivere og være sjovt. Det skal være solidt og holdbart, men det skal være sjovt at lege med samtidig. Som forælder er det også vigtigt, at det ikke lige vælter eller nemt går i stykker, for smådele og småbørn er en rigtig dårlig kombination. Det kræver noget af legetøjet, som selvfølgelig også skal kunne tåle at blive kastet med og slikket på samt alt det andet, som små børn finder på.

Der er mærker, der bare kan det hele

Nogle er bedre kendt end andre, men de har det til fælles, at de fremstiller legetøj til børn, der bare virker på alle parametre. Det er sjove farver og faconer, og det er fine figurer med smil på læberne, som tiltaler børn, og som pirrer deres fantasi. Desværre er godt legetøj normalt også dyrt legetøj, og det kan nogle gange være svært at finde råd til alt det gode, man gerne vil give sine børn.

Det er der heldigvis rådet bod på med nettet, for der er hjemmesider, der gør en dyd ud af at holde priserne nede og servicen oppe. Min favorit fører både KREA og andre gode mærker. Så er det nemt at finde det, der er alderssvarende og samtidig rigtig godt kram, når priserne er gode. Det er legetøj til børn i alle aldre, og det er legetøj, der holder i flere generationer. Jeg ser frem til min rolle som bedstemor i fremtiden, hvor alle de gode sager, der er retro og sjove, kommer frem igen.

Nethandel er også lettere

Det er desuden bare så nemt med nethandel. Sikker betaling og hurtig levering er bare en del af det. De har oveni den bedste kundeservice i verden. De er så søde altid, og de sender søde beskeder med, når man handler hos dem. Det gør mig endnu mere glad for den side.