mad ud af huset

Super lækker mad ud af huset – til livets store fester

Super lækker mad ud af huset - til livets store fester

Skal du holde fest i anledning af eksempelvis fødselsdag, bryllupsdag, konfirmation eller lignende, kan jeg på det varmeste anbefale, at du bestiller mad ud af huset fra http://ebuffet.dk/. Du sparer en masse tid og besvær – og det er alle pengene værd!

Med ebuffet.dk får du ikke alene mad ud af huset i høj kvalitet. Du får også et brugervenligt bestillingsmodul, som minimerer risikoen for, at der opstår fejl under bestillingen af catering. Du kan tilgå modulet på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet og slipper dermed for at hænge i røret på bestemte tidspunkter af dagen.

Du kan bruge al den tid, du har brug for, på at sammensætte din menu. Du kan til hver en tid tilvælge eller fravælge elementer efter behov. Hver enkelt ret på buffeten er angivet i kuverter, således at du på en let og overskuelig måde kan sammensætte en bestilling, som størrelsesmæssigt matcher antallet af gæster. Og udvalget af småretter, snacks, tapas, antipasti, canapeer og andre småhapser er bredt og varieret.

Succes til festen med mad ud af huset fra ebuffet.dk

Derudover er du med ebuffet.dk garanteret en fremragende service på selve dagen, hvor den mad, du har bestilt, ankommer til tiden og bærer præg af at være ganske nylavet. Salaterne er sprøde, frikadeller og lignende småretter er lune, og brødet nybagt og velduftende. Til min egen 50-års fødselsdag, hvor jeg havde bestilt mad fra e-buffet.dk, var der ikke en finger at sætte på hverken leveringen eller tjenestevilligheden hos chaufføren, som sørgede for, at maden blev bragt til døren. Og så var det bare op til serveringspersonalet at anrette de lækre retter på buffeten.

Gæsterne var henrykte over det flotte arrangement og de velsmagende buffetretter og blev mildest talt meget overraskede, da jeg afslørede prisen på herlighederne for dem. Det er praktisk talt umuligt at lave det bedre – eller billigere – selv!