kuffert

Vi skulle på vores første rejse sammen

Vi skulle på vores første rejse sammen

For et år siden mødte jeg min kæreste, da jeg startede på min studie, og det er siden gået hurtigt, for vi er flyttet sammen, og nu skal vi så på en tre ugers ferie sammen. Derfor skulle vi finde nogle billige kufferter, for vi havde aldrig været på en ferie med den længde før, og ingen af os havde kufferter, så vi måtte i gang med at lede efter et sted, hvor det passede med en studerendes budget. 

Vi ledte højt og lavt og gik mange forgæves ture rundt i de store centre, der er så rigeligt af i København og omegn. Men forgæves, og vi var ved at forene os med at låne nogle sportstasker. Heldigvis skete der så det, at nogle af dem, som min kæreste læser med, fortalte os om en hjemmeside, hvor de havde købt nogle billige kufferter sidste år.

Kvalitet til vores prisklasse

Vi skyndte os ind på hjemmesiden, og ja, ganske rigtigt, så var der et enormt udvalg af kufferter, som passede på en studerendes budget, så vi tog en god snak og bestilte, efter at have skrevet og fået et hurtigt svar fra kundeservice om garantier og forsendelser.

De havde lovet os, at de ville levere det hurtigt, men at de leverede det så hurtigt, var en overraskelse, for allerede efter nogle få arbejdsdage kom de med det, som vi havde bestilt, og vi kunne hente vores nye kufferter på pakkecentralen i rigtig god tid, inden vi skulle rejse.

Så snart vi fik kufferterne inden for døren derhjemme, kunne vi se, at kvaliteten var rigtig god. Det undrede os en smule, for vi troede at kvaliteten ville være som prisen, men nej, for alt er åbenbart langt bedre end det, andre kan levere til samme pris. Det er vi selvfølgelig glade for, for ellers have vi som fattige studerende rejst med en sportstaske eller to til vores bagage.